Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ., κ. Β. ΚΑΛΟΥΤΣΗ.

Επανερχόμαστε στο τεράστιο θέμα, των βασάνων της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, για το οποίο μέχρι τώρα είδαμε:
***Ποια είναι η Αν. Καθηγήτρια κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, και ποιες επιστημονικές και επαγγελματικές εξειδικεύσεις έχει.
***Είδαμε ότι τον Μάϊο 2004 η Β. Καλούτση εκλέγεται με παμψηφία Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής, τον πρώην Διευθυντή του Εργαστηρίου ΓΠΠΑ κ. Παπαδημητρίου, να την αποκαλεί διάδοχο, εν όψει συνταξιοδοτήσεώς του σε 2 χρόνια!!!.
***Είδαμε λίγους μήνες μετά, να σκάει το "αστέρι" Αναστασία (Νατάσα) Παζαϊτη (Καραμανλή), από τα σκαλοπάτια της σχολής Νηπιαγωγών, σε ...μεταπτυχιακό τίτλο Ιατρικής, με κυριότερο μέντορα, τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ
***Είδαμε, ότι η κ. Β. Καλούτση, με πλήρη διαφάνεια και με απόλυτη νομιμότητα, επί διευθύνσεως του Εργαστηρίου από τον κ. Παπαδημητρίου, από 2-2-2006 !!!, να απευθύνεται νομιμότατα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, δια του Προέδρου της κ. Ι. Μπόντη και να προτείνει την "ίδρυση Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Αιματοπαθολογίας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ".
***Είδαμε τον κ. Καρκαβέλα, να υπογράφει της εργασίες της δικτατόρισσας Νατάσας, στην ουρά αυτής, ενώ το σύμπαν βοά, ότι αυτός είναι ο συγγραφέας της.
***Είδαμε, ότι ο ίδιος αντιδραστικός Καρκαβέλας, προσδιορίζει σε έγγραφό του, ότι το Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α. ανήκει στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, και επομένως είναι πέρα για πέρα νομιμότατο, το από 12-9-2006 νέο αίτημα της κ. Β. Καλούτση προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, για Λειτουργία Απογευματινού Εξωτερικού Ιατρείου και επίσης νομιμότατη έστω και με τρικλοποδιά, είναι η απόφαση έγκρισης του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΑΧΕΠΑ!!! Τόσο στην αίτηση, όσο και στην απόφαση, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι με πρόταση της κ. Βασιλικής Καλούτση, "...θα πρέπει η όλη διακίνηση του υλικού (παραλαβή - αρχειοθέτηση - επεξεργασία - μικροσκοπική εξέταση - γραμματειακή υποστήριξη - δακτυλογράφηση) να γίνεται στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α...."
***Είδαμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου να φεύγει στη σύνταξη και με την εξουσία της δικτατόρισσας Νατάσας ο Καρκαβέλας καταλαμβάνει παράτυπα τη διεύθυνση του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., κίνηση την οποία κλήθηκε το αρμόδιο όργανο να επικυρώσει 45 μέρες μετά (τέλος Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου 2006.
***Είδαμε, ότι λόγω της διαδικασίας έγινε "σούσουρο" όχι μόνο από τη κυρία Καλούτση, (γιατί όπως ρωτά ο ίδιος ο Καρκαβέλας "...αν ενημερώσατε τη κ. Καλούτση κ α ι τ ο υ ς υ π ό λ ο ι π ο υ ς συμμετέχοντες στο έργο 4902 για την απόφασή σας να με ορίσετε ως Επιστημονικό Υπεύθυνο αυτού του έργου μ ε τ ά τ η σ υ ν τ α ξ ι ο δ ο τ η σ ή σας...".
***Είδαμε, ότι κάπου εδώ αρχίζουν να ξεσκεπάζονται μόνοι τους οι αρνητικοί πρωταγωνιστές Παπαδημητρίου - Καρκαβέλας και αρχίζουν μια ηλίθια αλληλογραφία μεταξύ τους, προκειμένου να αποδείξουν, ότι το πραξηκόπημα που έκαναν ήταν νόμιμο!!!!!!
***Είδαμε ότι αυτή η αθλιότητα με τις πλάτες της δικτατόρισσας Νατάσας, συνοδεύτηκε με ένα μπαράζ τρισάθλιας κατασυκοφάντησης της Αν. Καθηγήτριας κ. Βασιλικής Καλούτση, από Παπαδημητρίου και Καρκαβέλα, με απανωτές αμφισβητήσεις των γνώσεων, του εξειδικευμένου έργου της στο Εργαστήριο, τις δημοσιεύσεις ή ανακοινώσεις της κλπ.
***Είδαμε επίσης, ότι οι εν λόγω "ηγήτορες" της ιατρικής επιστήμης, ενώ υποτίθεται διευθύνουν ένα επιστημονικό-εκπαιδευτικό εργαστήριο που θα παράγει νέες φουρνιές εξειδικευμένων στελεχών, θέλουν μετά μανίας τους Εκπαιδευτικούς μέλη ΔΕΠ του εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α. σαν ένα μάτσο κρέας, άχρωμα και άοσμα άχυρα, θέλουν έναν αχταρμά σκλάβων χωρίς προσωπικότητα, που κανένας δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο, κι ας κάνει τα πάντα. Θέλουν αυτοί οι κύριοι, να καταληστεύουν τη δουλειά έρευνας όλων των καθηγητών που έχουν στη δούλεψή τους, για να εμφανίζουν τα αποτελέσματα των κορόϊδων, σαν δήθεν αποκλειστική δουλειά δική τους ή της Νατάσας τους (διαβάζεται τις εφημερίδες;;; μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα)!!!
***Είδαμε, ότι στις 16-11-2006, ο Καρκαβέλας με τον αέρα Νατάσας Καραμανλή, πήγε να στήσει μια παρωδία σύσκεψης του εργαστηρίου και έφαγε τη σφαλιάρα που σαφώς δεν περίμενε και ξανά τροχάδην, προσφεύγει στον Παπαδημητρίου, ο οποίος συνταξιούχος ων, συνεχώς παρεμβαίνει εξωθεσμικά και απροκάλυπτα, υπέρ του πολιτικά ισχυρού Καρκαβέλα. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα δούμε στο βάθος έλεος ...ομοτιμοποίησης!!! Έτσι Παπαδημητρίου??? Δημόσιο αίτημα της Καλούτση στις 12-9-2006, με άμεση σύνδεση του Εργαστηρίου για λειτουργία Απογευματινού Ιατρείου, και αναρωτιόνται οι δύο παρθένοι στις 16-11-2006 πως δεν το ήξεραν!!!!!!
***Είδαμε και την απροκάλυπτη απειλή, στα έγγραφα κυρίως του Καρκαβέλα.
***Είδαμε ότι ο ίδιος ο Καραμανλής και φυσικά ο Αβραμόπουλος ξέρουν τα πάντα, για το τι συμβαίνει στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α.
***Είδαμε τον τρόπο ανάμειξης του Σαμπατακάκιου ΣΕΥΥΠ, όταν ζητήθηκε η αποκατάσταση της νομιμότητας.








Σήμερα, με τα νέα έγγραφα που δημοσιοποιούμε:

1. Βλέπουμε τον Διευθυντή πλέον Καρκαβέλα, κάτω από τη πίεση που του δίνουν τα άτυπα αξιώματα της πρωθυπουργικής συζύγου Νατάσας, αντιδρά στη νόμιμη σφαλιάρα που δέχθηκε, με διάψευση της έγγραφης απειλής του και συλλογή υπογραφών των υφιστάμενών του. Ένας νόμιμος διευθυντής, δεν χρειάζεται να επιβάλει τόσο "αυθορμητισμό".

2. Βλέπουμε νέα τρισάθλια επιστολή του συνταξιούχου Παπαδημητρίου, που αυτοδιαψεύδεται, αφού ξέρουμε ότι από τον Μάϊο 2004, δημόσια προόριζε τη κ. Βασιλική Καλούτση για διάδοχο στο εργαστήριο και τις αιματολογικές έρευνες, αφού προσπαθεί με αθλιότητα να εμφανίσει δαπάνες εξόδων κίνησης της κ. Καλούτση ως δήθεν απολαβές ο ξευτίλας για να τη προσβάλει και να την εκθέσει, αφού πάει να της φορτώσει ως ατομικά ωφελήματα τον εξοπλισμό του Εργαστηρίου (μικροσκόπια, κομπιούτερ κλπ), αφού του ξεφεύγουν και μαρτυρά ότι άλλοι επιστήμονες της ομάδας Καρκαβέλα, πρόκοψαν χρησιμοποιώντας ...άλλους κωδικούς!!!!!!!!!, μας βγαίνει ξανά έκπληκτος, για την πέρα για πέρα νόμιμη ενέργεια της κ. Βασιλικής Καλούτση, να ζητήσει ίδρυση Απογευματινού Εξωτερικού Ιατρείου στο ΑΧΕΠΑ, στα πλαίσια του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. Κι αφού μας λέει ο περίεργος συνταξιούχος πως έχει ευνοήσει τη λειτουργία άλλων ερευνητικών και επιστημονικών προγραμμάτων, δεν μας ικανοποιεί τη περιέργεια και δεν μας λέει, γιατί υποστηρίζει την αρρωστημένη και στημένη συνολική άρνηση του προφέσορα της Νατάσας Καραμανλή, κου Καρκαβέλα, σε οτιδήποτε προτείνει ή επιχειρεί η κ Βασιλική Καλούτση. Μήπως γιατί στο βάθος μισοφαίνεται η ...ΟΜΟΤΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του συνταξιούχου Παπαδημητρίου και χρειάζεται την υποστήριξη Καρκαβέλα και Νατάσας Καραμανλή????????? ...Και συνεχίζει ο πολιτικός απατεώνας, να συκοφαντεί και να μιλά για ανυπαρξία επιστημονικών δημοσιεύσεων της Καλούτση, όταν ξέρει ότι τη προόριζε για διάδοχό του κι όταν ξέρει ότι η κ. Καλούτση έχει διδάξει σε περισσότερα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια από οποιονδήποτε άλλον!!!!!!!!!!

3. Αφού εισπράττει τις ξένες πλάτες ο Καρκαβέλας, προχωρά σε αυτό που εκφράζει η αντιεπιστημονική δεοντολογία του. Αντί να στηρίξει τη προσπάθεια και νομιμότατη πρωτοβουλία της συνεργάτιδας του, που το άρρωστο μυαλό την έχει μονίμως οιωνοί αντίπαλο δέος που θέλει να την εξαφανίσει αλλά να συνεχίσει να την έχει σκλάβα της τεμπελιάς του και της κατάχρησης του ιδρώτα της, στέλνει στην Επιστημονική Επιτροπή του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, στις 30-11-2006 ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΘΙΓΟΜΕΝΗ, ΈΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ., επιβάλλοντας ΞΑΝΑ τον ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ εξαναγκασμό, για προσυπογραφή του από τους υφιστάμενούς του στο Εργαστήριο Γ.Π.Π.Α.

Το ότι είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου, δεν του δίνει δικαιώματα να εξαφανίζει με πραγματική λύσσα, κάθε ιδέα, κάθε πρωτοβουλία, κάθε όνειρο.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου