Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ - ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Επί μια βδομάδα, αφού οριστικοποιήθηκε η αμαχητί παράδοση της χώρας από τους ξενόδουλους στα αφεντικά τους, είμαι πολύ μουδιασμένος
Δεν είμαι από αυτούς που χαιρέκακα θα καμαρώσω, επειδή έτυχε να κατανοήσω νωρίς τις πρακτικές και τους στόχους κάποιων απατεώνων, που εκμεταλλεύτηκαν τις κομπίνες της ληστοσυμμορίας του Καραμανλή, για να μεθοδεύσουν και να δικαιολογήσουν τα δικά τους οικονομικά εγκλήματα.
Είτε αρέσει είτε όχι στους φίλους και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, τη χώρα τη ξεπούλησαν στους Εβραιοαμερικάνους, οι συμμορίτες της κυβέρνησης Παπανδρέου και το έπραξαν συνειδητά. Έκαναν και κάνουν τα πάντα, για να μας επιβάλουν μια στυγνή κατοχή.
Μιμήθηκαν οι αλητήριοι ημερολογιακά, ακόμα και το χρονοδιάγραμμα της παράδοσης της πατρίδας στους Γερμανούς, από τον δοσίλογο καραβανά Τσολάκογλου.
Ουσιαστικά από 21-4-2010 και τυπικά από 23-4-2010, ο πραγματικός πρωθυπουργός της πατρίδας μας, για λογαριασμό των εβραιοαμερικάνικων χρηματοπιστωτικών οργανισμών, είναι ο διευθυντής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn.
Ακούω τις χουντοπλασμένες δημοσιογραφικές πένες και ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Όλα τα γνωστά δημοσιογραφικά λαμόγια, έχουν επιστρατευτεί και προσφέρουν πληρωμένη προπαγάνδα, για να διατηρήσουν τη συμμετοχή τους στη καταλήστευσή μας.
Έχουν λυσσάξει να πείθουν έναν δυστυχισμένο λαό, πως αυτό είναι το αναπόφευκτο και πως δεν υπάρχει άλλη λύση.
Έχουν λυσσάξει να επιβάλλουν με τον ιδιόμορφο φασισμό τους, έναν νέο ραγιαδισμό, για λογαριασμό των αφεντικών τους.
Μέχρι χθες διέψευδαν για λογαριασμό των ίδιων οικονομικών συμφερόντων, ότι υπάρχει χρεωκοπία και ότι παραδινόμαστε στα αρπακτικά του ΔΝΤ.
Ακόμα και χθες, ακόμα και σήμερα, προσπαθούν να παρουσιάσουν τη συμπεριφορά των ληστοσυμμοριών, σαν δήθεν μια λογική και αναγκαία "διαδικασία" στα πλαίσια της ΕΕ, ενώ γνωρίζουν, ότι οπουδήποτε αναλαμβάνουν τα κοράκια του ΔΝΤ, οι λεχρίτες της ΕΕ, αποστασιοποιούνται και σφυρίζουν αδιάφορα.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ' ΤΙΣ "ΣΑΡΚΕΣ" ΜΑΣ
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου