Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" ΜΕ "ΜΑΡΦΙΝ" ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 Οι φίλοι μου από το STOP CARTEL, μου έστειλαν το θέμα  Καταγγελίες -σοκ στη Βουλή για τον Α. Βγενόπουλο!, το οποίο δεν θέλω να αναπαράγω, γιατί είναι η μια πλευρά του τρισάθλιου καθεστώτος της πράσινης λαχανίδας, σε έναν γκαγκστερικό αγώνα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με ανάμειξη ουκ ολίγων .....Ben-άκηδων και συναφών αποβρασμάτων των μυστικών εταιρειών.
Μόνιμο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ θύμα, το ενδιάμεσα εμπλεκόμενο μέρος, δηλαδή τα χρηματοκιβώτια του Ελληνικού Δημοσίου.
Μη ξεγελιέστε με τα βαρύγδουπα "ΙΔΡΥΜΑ", "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ", "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ". Τρίχαι κατσαραί. Πρόκειται για τη πλέον σκληρή μορφή ιδιωτικής ανεξέλεγκτης εταιρείας, που απομιζά ασταμάτητα τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου. Μιας καλοκουρδισμένης ρουφήχτρας, που ενώ έχει σύμβαση με το ΙΚΑ, το ΤΕΕ (ΤΕΒΕ), το Ταμείο Ασφάλισης Δ.Υ. και όλα τα δημοσίου δικαίου ασφαλιστικά ταμεία, που αντιπροσωπεύουν το 85% του εργατοϋπαλληλικού δυναμικού και των αυτοαπασχολούμενων, τους περιορίζει στο 20% των κλινών και το 80% των κλινών το διαθέτει στις ιδιωτικές ασφαλλιστικές εταιρείες ...κοψοχρονιά!!!! Για τέτοιο ευαγές κοινοφελές ίδρυμα μιλάμε. Για αντιστρόφως ανάλογο ποσοτικά, ποιοτικά και κυρίως τιμολογικά!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ??????
Ο κατάμαυρος Μαρτίνης, από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει "εκλεγεί" ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ψευδοΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ και κατ' επέκταση και του ελεγχόμενου από αυτόν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ!!!!! Αυτές οι αθλιότητες, ούτε για οικογενειακές "Ανώνυμες Εταιρείες" δεν προβλέπονται. Ούτε στην Ουγκάντα δεν προβλέπεται. 
Και βγαίνει ο ισοβίτης πρόεδρος, το χέλι των δικαστικών βουλευμάτων, να μιλά δημόσια, κρύβοντας τα χαρτιά που έχει υπογράψει για φαγωμένα δάνεια, και πουλάει μαγκιά σε τράπεζα, σαν να ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη λέξη "ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ". Από το περίσσευμα θράσσους, που τόσα χρόνια "ξεγελά" το Ελληνικό Δημόσιο, με τις πλάτες διεφθαρμένων γαλαζοπράσινων πολιτικών παραγόντων.

Δεν αμφισβητώ ούτε κατ' ελάχιστο το κατά καιρούς εκδηλούμενο "γκαγκστεριλίκι-τσαμπουκά" του Βγενόπουλου και εκεί που βρίσκω πατήματα, μου αρέσει και τον χτυπάω.
Οι σκοτεινές ιδιότητες του ουρανοκατέβατου "τραπεζίτη", πράκτορα ξένων αμφιβόλου προέλευσης κεφαλαίων, δεν μπορεί να είναι η παρθενορραφή του επίσης κατασκότεινου Μαρτίνη.
1.-- Όλα όσα είπε στη Βουλή είναι μπούρδες και τίγκα στις αντιφάσεις και τις ....αναλήθειες .
2.-- Η καταγγελία δανειακής σύμβασης μπορεί να γίνει μόνο εγγράφως και στο εν λόγω έγγραφο φαίνονται σαφέστατα οι λόγοι που επικαλείται το μέρος που προβαίνει στη καταγγελία της δανειακής σύμβασης. Να δοθούν στη δημοσιότητα και οι συμβάσεις και η καταγγελία.
3.-- Το Ερρίκος Ντυνάν είναι το κατ' εξοχήν χρεοκοπημένο νοσοκομείο και ο Μαρτίνης έχει κύρια συμβολή και ευθύνη σ' αυτή τη χρεωκοπία. Τα 80 εκ. ¤ δεν είναι το συσσωρευμένο χρέος, αλλά μόνο τα δάνεια της Μαρφίν.
4.-- Δεν υπάρχει πιο γελοία υποκρισία, να καμώνονται οι αξιωματούχοι της πράσινης λαχανίδας, πως τάχα δεν ξέρουν ποιος εκπροσωπεί μια συγκεκριμένη τράπεζα. Σε μια ευνομούμενη χώρα, θα είχε αρθεί η άδεια εκτέλεσης τραπεζικών εργασιών, το ίδιο 24ωρο που η τράπεζα θα δήλωνε ανυπαρξία εκπροσώπου της ή θα απέφευγε να στείλει σε οποιαδήποτε δημόσια αρχή τον νόμιμο εκπρόσωπό της.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ μπορεί να γράψει κανείς, τόσο για τις μαλακίες (και τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ) του ΧΡΕΩΚΌΠΟΥ Μαρτίνη, όσο και τις αντίστοιχες των κοινοβουλευτικών κολοκύθων της δημοκρατίας της πράσινης λαχανίδας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ολοκληρωτικά μαύρο παρελθόν (κι αν χρειασστεί τα ξαναλέμε), γιατί ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ θα μας κάνει να πιστέψουμε, ότι γεννήθηκε από 21-12-2010: 
«Ερρίκος Ντυνάν» – Ερυθρός Σταυρός: Κλέφτες – Μιζαδόροι – Απατεώνες -- December 23rd, 2002 !!!!!!!! 
ΝΑΙ, οι άγριες μαφιόζικες ιστορίες της χρεωκοπίας του Ερρίκου Ντυνάν και του Ερυθρού Σταυρού, έχουν μακριά νουρά και σύμφωνα με,
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών:
Με τις κατηγορίες της απιστίας κατ εξακολούθηση παραπέμπεται ο προέδρος του Ελληνικού Ερυθρου Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης και άλλα 22 άτομα, μέλη ου ιδρύματος και εξωτερικοί συνεργάτες. Οι τελευταίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Την παραπομπή διατάσει βούλευμα του Συμβούλιο Εφετών.
Σύμφωνα με τους δικαστές του Συμβουλίου Εφετών, που κλήθηκαν να αποφανθούν επί εφέσεως κατά παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, τα κατηγορούμενα μέλη του Ερυθρού Σταυρού προκάλεσαν τεράστια οικονομική ζημιά στο ίδρυμα αφαιρώντας ποσά από την περιουσία του είτε για την κατασκευή κτιρίου είτε για την αμοιβή εξωτερικών συνεργατών. Συγκεκριμένα, στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησαν το 1992 κατά παράβαση του καταστατικού του ιδρύματος στην ίδρυση άλλου ιδρύματος με την επωνυμία «Κοινωφελές Ιδρυμα Ερρίκος Ντυνάν» στο οποίο του παραχώρησαν κατά κυριότητα ακίνητα προερχόμενα από την περιουσία του ΕΕΣ αξίας τουλάχιστον 10 δισ. δρχ. Στο βούλευμα αναφέρεται ότι ο ΕΕΣ σε καμιά περίπτωση δεν έχει δικαίωμα να συστήσει Ιδρυμα και να του παραχωρήσει περιουσιακά του στοιχεία. Επιπλέον το Ερρίκος Ντυνάν είναι ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν έχει κοινωφελές και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα αλλά αντίθετα κερδοσκοπικό και ζημιογόνο, αφού δεν έχουν μέχρι στιγμής προκύψει κέρδη με αποτέλεσμα ο ΕΕΣ να προβαίνει σε πωλήσεις ακινήτων του ώστε να εκχωρεί τα τιμήματά τους στο «Ερρίκος Ντυνάν» για να ανταποκριθεί σε δανειακές υποχρεώσεις του. Μεγάλα χρηματικά ποσά επίσης διατέθηκαν με αποφάσεις του ΔΣ του ΕΕΣ σε εταιρίες μεσολάβησης και γενικότερα σε εξωτερικούς συνεργάτες χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο.
Σύμφωνα με το βούλευμα ενώπιον του τριμελούς Εφετείου πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν οι: Ανδρέας Μαρτίνης, Γιάννης Πεσματζόγλου, Πανδώρα Τσαλδάρη, Σοφία Βαρβιτσιώτη, Ευτύχιος Βορίδης, Ελλη Δημητρίου, Κλειώ Τιερί-Μύρτσου, Νικόλαος Αντωνίου, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Γεώργιος Δοκιανάκης, Ναπολέων Παπανικολάου, Νίκος Τσιριγώτης, Μαρία Μαλικούτη, Μαρία Κυπριωτάκη, Βασίλης Πετρακάκης, Αικατέριν Μίνα-Δημητριάδου, Χαράλαμπος Μαστρογιάννης, Ηλίας Περιμένης, Δημήτρης Αθανασιάδης, Ευδοξία Βαγενά, Νικόλαος Αλεξάκης, Νικόλαος Μαρκάκης, Νίκη Βηθλεέμ-Κουντουλάκου, Μαρία Καβάντζα, Θεοδώρα Τρουμπούκη, Ελισάβετ-Μαριάνθη Καραβέλογλου, Νικόλαος Λαμνίδης, Ιωάννης Πιερουτσάκος, Ελένη Περιμένη, Ελευθέριος Παντελέοντος, Ιωάννης Καγκάβης, Ιωάννης Αργυρός, Ελένη Κωστοπούλου και Χρήστος Γυφτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου