Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Μιλήσαμε σε προγενέστερη ανάρτηση, για το θέμα της διαπλοκής του ΣΕΥΥΠ και αποδείξαμε ότι ο Καραμανλής γνωρίζει τα πάντα, για τις "μαγκιές" του κου ΚΑΡΚΑΒΕΛΑ στο ΑΧΕΠΑ και στην Ιατρική Θεσ/νίκης.
Στο διπλανό ντοκουμέντο, που είναι από το Πρακτικό 36/25-5-04 της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Ιατρικής, βλέπουμε τι είπαν κυρίως ο τότε Διευθυντής του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α., καθηγητής κ. Κ. Παπαδημητρίου, αλλά και ο ορισθείς διάδοχός του κ. Γ. Καρκαβέλας, που ξέρουμε ότι είναι και εκ των μεντόρων της ΝΑΤΑΣΑΣ στην ιατρική της εξέλιξη. Στο εν λόγω Πρακτικό, μόνο κολακευτικά λόγια υπάρχουν και από τα άλλα μελη ΔΕΠ που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Τμήματος. Εμάς μας ενδιαφέρουν αυτοί οι δύο κύριοι.
Το παρακάτω ντοκουμέντο 1α-1β, αποδεικνύει, ότι η Καθηγήτρια ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ και επιστήμονας με όλη τη σημασία της λέξης είναι και άξια επαγγελματική εμπειρία κουβαλάει όσο κανένας στο αντικείμενο και ερευνητικές ανησυχίες διέθετε και κότσια είχε και το κυριότερο: δεν ήταν γλύφτρα. Και έκανε αυτό που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει: τήρησε το τυπικό και υπέβαλε γραπτή πρόταση στον μόνο καθ' ύλη αρμόδιο, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής. Κατάλαβες Καρκαβέλα ή να το επαναλάβω;;; (κε Γάκη, μη σας παγιδέψουν να δώσετε εσείς τις απαντήσεις που χρωστάνε άλλοι - ξέρεις ότι ξέρω και τον Οργανισμό του ΑΧΕΠΑ και τι δικαιούνται τα μέλη ΔΕΠ στο Π.Γ.Ν.Θ.).
Γιατί Παπαδημητρίου μου και γιατί Καρκαβέλα μου, πέφτετε απ' τα σύννεφά σας;;; Γιατί μου κρύβετε τις διατάξεις νόμου που στειρίζετε τα ετοιμόροπά σας;;; Να σας πω εγώ: Γιατί οι καταπατημένοι νόμοι που δεν σέβεστε, άλλα λένε.
Από 2-2-2006 ήξεραν, γιατί η κ. Καλούτση, τίποτα δεν έκανε κρυφά σαν μερικούς μερικούς.
Με το ντοκουμέντο 2α-2β-2γ, η καθηγήτρια κ. Β. Καλούτση, κάνει πάλι, κάτι που κανένας καθηγητής της Ιατρικής δεν κάνει (γιατί το πως το κάνει το έχω διαπιστώσει και το έχω καταγράψει - το γράφω για να μη τη πατήσει ο κ. Γάκης και με λέει μετά κακό). Ζητά στις 12-9-2006, εγγράφως την άδεια από τον Διοικητή του ΑΧΕΠΑ (κ. Γάκη), για να λειτουργήσει Απογευματινό Ιατρείο και Διενέργεια Διαγνωστικών Πράξεων. Ενέργεια πέρα για πέρα νόμιμη. Κάθε άλλη κίνηση αν έκανε θα ήταν παράνομη. Έτσι δεν είναι κ. Γάκη;;;
Με το ντοκουμέντο 3α-3β, το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΑΧΕΠΑ, στις 25-9-2006 παρακαλώ, ναι μεν ενέκρινε ομόφωνα τη λειτουργία Απογευματινού Ιατρείου από τη κ. Β. Καλούτση, αλλά κάποιος βάζει τη τρικλοποδιά, για να συμφωνήσει ...ο ασυμφώνητος διευθυντής!!! Όλα έγιναν στο φως, έτσι Παπαδημητρίου;;; Έτσι Καρκαβέλα;;; και η απόφαση πήγε τροχάδιν στη Διεύθυνση του Εργαστηρίου Γ.Π.Π.Α. Αν εσείς απουσιάζατε στις υπόγειες διαδρομές, δεν σας φταίει η Καλούτση!!!
Με τη συνταξιοδότηση του κ. Παπαδημητρίου, φαίνεται, ή ότι με την ανοχή του αποχωρούντος αυτοχρίσθηκε διευθυντής ο κ. Καρκαβέλας, ή ότι αφού αποχώρησε ο κ. Παπαδημητρίου και ενώ ήταν τυπικά συνταξιούχος, έχρισε διάδοχο στη διεύθυνση τον κ. Καρκαβέλα, ενώ όπως είχε δηλώσει στη Γενική Συνέλευση της 25-5-2004 (λίγο πριν φουντώσει το μεταπτυχιακό Καρκαβέλα - Αναστασίας (Νατάσας) Παζαϊτη (Καραμανλή), προόριζε ως διάδοχο την ...κ. Καλούτση!!!. Αυτή η ερμαφρόδυτη κατάσταση κράτησε περίπου 45 μέρες και τελικά αρχές Νοεμβρίου 2006, έγιναν οι... δημοκρατικές διαδικασίες, με τις οποίες επικυρώθηκε ο διορισμός του διαδόχου από τον συνταξιούχο καθηγητή. Επειδή η εξυπνάδα στο Ελλάντα, στον αξιοπρεπέστατο κύκλο των καθηγητών περιττεύει, κι επειδή πολύ μεγάλο το γενόμενο σούσουρο (και όχι λόγω της προχρισμένης Β. Καλούτση) ο Καρκαβέλας με τον συνταξιούχο Παπαδημητρίου, τακτοποίησαν τα υπάρχοντα κενά με τα ντοκουμέντα 4 και 5. Δεν είναι μαργαριτάρια;;; Σε αυτά διαφαίνεται και η ετοιμαζόμενη επίθεση εναντίον της Β. Καλούτση.
Εν τω μεταξύ, η Αναστασία Παζαϊτη, προοδεύει ιατρικώς υπό τη καθοδήγηση κυρίως του κ. Καρκαβάλα. Μαθαίνω δε ότι πολύ της αρέσουν τα αιματολογικά και τα ογκολογικά των ποντικών. Σύμπτωση;;;
Ενώ όπως είδαμε, οι απειλές Παπαδημητρίου και Καρκαβέλα είναι ξεκάθαρες στα ντοκουμέντα 4 και 5, η ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΟΥΤΣΗ, αποδεικνύει ότι τουλάχιστον δεν είναι ο βλαξ της παρέας και καταθέτει ΕΝΤΟΣ του Εργαστηρίου, τη τοποθέτησή της (ντοκουμέντο 6α-6β), που οι λεγάμενοι τη θεωρούν ...επίθεση.....
.....Και ο νέος διευθυντής Καρκαβέλας, με το ντοκουμέντο 7, συνεχίζει τη συνομωσία κατά της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΤΣΗ. Δεν είναι ξεκάρφωτο - αυθόρμητα έγγραφο. Οι αλληλογραφούντες αυτοαποκαλύπτονται και γράφουν βλακωδώς για προφορικές συνομιλίες τους που έχουν προηγηθεί.
Το θέμα είναι τεράστιο και θα ασχοληθώ ξανά τη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου